RESULTS


Claudia : Ik riep altijd heel hard ‘ik heb een hekel aan zweten en buiten adem zijn, dus sporten is niks voor mij’. Afvallen lukte best aardig als ik de knop wist om te zetten, dan waren er zo een paar kilo af! Maar ze waren er zo snel mogelijk weer aan. Het eten ging me ook goed af.

Inmiddels 3 kinderen verder en elke avond futloos op de bank. Een rondje op de fiets was al een echte workout en maar niet over m’n toestand te spreken als ik een paar trappen op moest... De maat was vol. Ik was te zwaar en voelde me te jong om al zo futloos te zijn door een slechte conditie. Bij een vriendin zag ik de resultaten die ze bereikte met hulp van Nathalie, dat wilde ik ook! Op een avond het ik Nathalie een appje gestuurd en na een intake zijn we aan de slag gegaan. En natuurlijk ging dat niet vanzelf.. zoeken naar balans in mijn voeding en de eerste trainingen waren echt afzien. Maar met een duidelijk doel voor ogen om fit te worden en op een gezonde manier gewicht kwijt te raken maakte me gemotiveerd. En op de momenten dat ik het even niet meer wist of het pittig had kon ik Nathalie appen. Dit was super fijn en heeft me enorm geholpen. En waar sta ik nu, heel wat kilo’s lichter, fitter en energieker. Met ontzettend veel inzicht in mijn voedingspatroon. En jullie zullen het niet geloven maar inmiddels geniet ik van de trainingen 😉 Ze zijn afwisselend, tillen je net een niveautje hoger en bovenal gezellig! Het voelt echt als ‘mijn’ momentje en geeft me een hoop energie.

Miranda: In juni 2018 werd ik door mijn stiefdochter uitgenodigd om een keer een boksles bij Happy Body mee te doen. Na de proefles was ik gelijk verkocht.

Ik had weliswaar 3 dagen spierpijn, maar het voelde zo goed dat ik er ben gebleven. Ik wilde mij fitter voelen, mijn eetgewoontes doorbreken en aan mijn lichaam werken.

Wat ik zo fijn vind bij Happy Body is dat de groepslessen kleinschalig zijn, waardoor er meer aandacht is voor je houding en of je de oefeningen wel goed uitvoert. Je kunt elkaar goed motiveren en je grenzen verleggen. Daarnaast combineer ik de groepslessen met 1x in de week PT.

 

Het fijne van de PT is dat je gericht met je lichaam bezig bent, je grenzen aan het verleggen en wanneer er sprake is van een blessure wordt hier rekening mee gehouden in de oefeningen.

In mijn geval had ik al een jaar last van mijn schouder, welke ik overgehouden had aan een val tijdens het tennissen. Ik was al bij de fysio, en een natuurkundige therapeut geweest. Maar niets hielp, totdat ik ging sporten bij Happy Body. Door gerichte oefeningen heb ik de spieren in mijn arm en schouder kunnen versterken, waardoor ik van mijn klachten af ben.

 

Inmiddels sport ik nu ruim een half jaar bij Happy body. De combinatie sporten, voeding, mindset bevalt mij prima. Ook al had ik onlangs een kleine terugval door de feestdagen in december, merk ik dat het prettig om weer in de flow te zitten. Bewust bezig te zijn met voeding en sport.

Ik zit nu lekkerder in mijn vel door het sporten. Ik ben veel bewuster geworden van wat  voeding en drank met je lichaam doet.

Na alle diëten die ik gevolgd hebben, ben ik er van overtuigd dat Happy Body voor mij het beste is. Nathalie is motiverend en houdt me bewust van wat ik eet en drink en dat is precies wat ik nodig heb. Wanneer ik mijn oude ik verval, weet zij me bewust te maken van wat het met mij en mijn lichaam doet. 

Ik ben nu happy in mijn body 😊 en dat wil ik graag zo houden. 11-1-2020


Mariska : Sinds ik in mei gestart ben bij Nathalie met een combinatie van voedingsleer, sporten en Yoga, ben ik veel fitter geworden.  Met name het oprecht bijhouden van wat je per dag eet, creëert zo'n bewustwording! Ik ben zo blij hoe mijn lijf voelt. Veel sterker! Weg met mijn wazige hoofdpijnklachten vanuit mijn nek en schouder. -9kg 27-12-2019


Mijn naam is Marjan en ik ben 21 jaar. Ik ben nu bijna 2 jaar geleden begonnen met sporten. Mijn doel om te gaan trainen was om meer zelfvertrouwen te krijgen en ook lichamelijk sterker te worden. Dat is inmiddels al aardig gelukt. 

Ik heb het vanaf het begin af aan al leuk gevonden om te trainen. Het is voor mij echt iets waar ik naar uitkijk. De trainingen zijn altijd leuk en uitdagend. 

Ik vond het heel leuk om te merken dat mijn lichaam ook daadwerkelijk sterker begon te worden. Oefeningen die eerst haast niet te doen waren, gingen steeds gemakkelijker. Wat ook weer zorgde voor de nodige boost zelfvertrouwen. 

De begeleiding die ik naast het sporten heb gekregen heeft mij ook veel geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Door alleen maar een simpele weekplanner in te vullen, heb ik nu veel minder stress. Ik vind het daarom ook heel fijn dat het niet alleen maar om trainen draait, maar om heel je way of life. 

Door elke keer de grenzen op te zoeken, kom ik steeds verder. Het geeft mij een enorme kick als ik dan toch op die box durf te springen. Waarvan ik eerst denk dat ik het niet kan. Doordat Nathalie mij dan net dat duwtje in mijn rug geeft om het wel te doen, geeft mij het vertrouwen dat het wel kan. En dat werkt ook door buiten het sporten om. 

Ik ga nog steeds elke week met plezier sporten. Het geeft mij heel veel positieve energie. Ik voel me er goed door. Ik vind het leuk om te zien dat ik nog steeds elke keer weer vooruitgang boek. Voorlopig blijf ik nog lekker door trainen. 

14-09-2019


Hoi 🙋🏼 ik ben Deborah van Splunter! Sinds november 2017 sport ik bij Happy Body. Ik ben begonnen bij Nathalie met 3 maanden personal coaching. Dit heb ik gedaan, omdat ik mijn focus en balans kwijt was tussen gezond eten en sporten. Ik voelde me niet gelukkig en wilde daar verandering in brengen, alleen kon ik dit niet alleen. Dankzij de trainingen van Nathalie en het advies over voeding heb ik toen binnen 3 maanden mijn doelen bereikt. Ik voelde me goed, zat lekker in me vel. Ik was zelfverzekerd en het voelde of ik heel de wereld aan kon. 

 

Na deze 3 maanden kwamen er meer down momenten in mijn leven dan ups. Ik raakte de controle en discipline kwijt & daarom heb ik het laten versloffen. 

Terug in de dip heb ik Nathalie weer opgebeld en gezegd dat het niet langer kon. 

 

Nu heb ik elke week personal training & volg ik hiernaast twee groepslessen in de week bij Happy Body. Ik krijg tips en advies over voeding. Ik krijg mijn controle en discipline weer terug & voel me beetje bij beetje weer sterker worden in mijn mind. 

 

Waarom ik trainen bij Happy Body zo fijn vind? 

 

Nathalie is geweldig! Ze is eerlijk en oprecht, maar zeker ook een luisterend oor en begrip vol. Ze pusht je tijdens de trainingen tot je erbij neer 'valt', heerlijk! 

De groepslessen daarin tegen zijn klein, zo krijgt iedereen de volledige aandacht om de oefeningen goed uit te voeren. Dit vind ik heel fijn, aangezien ik snel blessures heb. Iedereen voert de oefeningen ook op eigen tempo uit, daardoor is iedereen te druk met zichzelf bezig dan met een ander. 

Iedereen is welkom en respecteert elkaar. 

 

Daarom vind ik sporten bij Happy Body zo enorm fijn, gezellig en leuk!


Mijn naam is Jan en ik ben inmiddels 57 jaar ,heb twee dochters waarvan de oudste zo nodig 4 jaar geleden een studie wilde beginnen voor voeding/fitness/personal trainer.

Natuurlijk is er geen mooier proefkonijn voor deze studie/scriptie als haar vader en zogezegd werd ik twee jaar geleden “geslachtofferd “voor dit hele proces.

Mijn sport is wielrennen en ben flink verslingerd aan dat spelletje met ongeveer 8000 km op jaarbasis.

In het begin was ik vrij sceptische omdat ik een visie had waarbij ik op deze leeftijd niet meer kon verbeteren en alleen maar door hard te trainen kon vasthouden wat ik bezat.

We zijn toen begonnen met het spelen met voeding en wat de wekelijkse balgehakt met een kuiltje met jus (Hollandse kost) was ,veranderde in allerlei onbekende maar zeker heerlijke recepten.

Als ik dan eens een keer spareribs ging eten bij Quartier was dat natuurlijk een feest gelijkwaardig aan kerstfeest, wel afsluitend met een Irish coffee. In dat jaar veranderde mijn gewicht van 84 kg naar 74 kg in drie maanden waarbij mijn fietsschema niet veranderde.

Daarnaast begonnen we in die periode ook met core-stability trainingen en na twee hernia’s in het verleden werden die oefeningen flink aangepast omdat ik zeker geen derde hernia wilde oplopen. Nu zo’n twee jaar verder besteed ik iedere dag een kleine 10 minuten bij het opstaan aan een aantal basale (eenvoudige) oefeningen die naast het fietsen ook in het dagelijks leven zoveel extra comfort en zelfvertrouwen opleveren.

Natuurlijk heb je naast alle support van je dochter ook wel een portie discipline en doorzetting vermogen nodig om je doelen te bereiken. Uiteraard waren er momenten dat je je dochter naar Timboektoe wilde sturen omdat je er op dat moment even klaarmee was.

Ondanks alle up en downs ben ik nu super blij met mijn BMI van 20,4 % en vetpercentage van 11% en het allerbelangrijkste is natuurlijk het plezier in het spelletje fietsen , want hoe beter getraind hoe meer fun. Tot slot moet ik mijn visie bijstellen ,de jongere garde kraakt me wel eens op de fiets maar rijdt me niet zo maar los en dat was voorheen wel anders.

Deze Way of Life en Mind Setting wil ik zeker tot ver na mijn pensioen blijven volhouden.

Met vriendelijke groet

Jan Lako.                                                                                                                                                                                                        19-09-2017