HELLO HAPPY BODY'S

Zit jij net als ik de hele dag op insta accounts te zoeken naar fit people, healthy food, workouts en van alles en nog wat om je leven nog gezonder te maken. Ik vind het helemaal geweldig! Nieuwe recepten uit proberen of een wodje in de crossfit doen die je net tegen kwam op Facebook. Maar toch miste ik iets bij heel veel blogs en sites.  

Ik miste een manier te vinden om voor altijd af te rekenen met slechte gewoontes, zoals bijvoorbeeld die vreselijke craving momenten, geen zin om te sporten en a lot of stress. Ja, ik heb ook dat soort momentjes! Ben jij benieuwd hoe ik daar mee om ga? 
Op deze site hou ik jullie op de hoogte van alle ins en outs over mijn healthy lifestyle, workout tips, de custom made trajecten van HAPPY BODY, heerlijke healthy recepten en nog veel meer.
X Nathalie 

#Followyoursoul

Als je iets doet vanuit je passie en gedrevenheid bereik je je doel. Beat al die struggles en hou voor ogen wat jij wilt, jouw goals, jouw dromen.

Daar ben ik mezelf in gaan coachen, geen uitstel gedrag meer, meer discipline en meer plezier in het leven.
En het aller BELANGRIJKSTE mijn lichaam goed onderhouden. Veel sporten, opleidingen, cursussen, trajecten, levenservaring en voeding heeft me gebracht waar ik wilde staan.
 

#It'sjustbalance

Oké allemaal heel leuk, veel sporten, letten op je voeding, opleidingen volgen, moeder zijn, manlief tevreden houden en keihard werken.

"Hoe dan?"Deze vraag krijg ik zo vaak van mensen. Het is een kwestie van BALANCE.
Het mooie van balans is dat je het zelf creëert.  Door al die ups en downs heb ik geleerd wat mijn prioriteiten zijn, en daar leef ik voor. Leef in het moment, zo vaak als je kunt. Niet alleen op de momenten als je tijd voor jezelf hebt. Oók als je je dochter door de regen naar school brengt en zeiknat aankomt. 

#Teamhappybody

Iedereen kan het! Daar ben ik van overtuigd. Alleen kan je het soms niet alleen en heb je net dat ene duwtje in de rug nodig. Ik besloot mensen hierin te gaan helpen. Coaching trajecten op maat temaken, want wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. 

OKÉ, en nu moet ik mezelf nog onderscheiden van al die andere Personal trainers en voedingsconsulenten. 
Gelukkig vind ik dat niet zo heel moeilijk, ik doe alles met heel veel PASSIE en een overdosis ENTHOUSIASME. Door middel van MINDSET trainingen, PERSONAL training en VOEDING coaching verander ik jou leven.