LESROOSTER


STRENGHT

Maandag   18:50-19:50

Dinsdag   19:55-20:55    

BOXING 

Maandag   18:50-19:50

Donderdag 18:50-19:50

Zaterdag  9:00-10:00

HIIT

Dinsdag   18:50-19:50

Donderdag 19:55-20:55

Zaterdag  10:05-11:05

CORE

Vrijdag   9:00-10:00


HAPPY BODY SMALL GROUP

Met de HAPPY BODY GROUP kun je het wél!

Slechte conditie, overtollige kilo’s, weinig energie…

Is fitness te vrijblijvend of heb je een stimulans nodig om te sporten? Haal je je doelen steeds niet, wil je effectiever sporten of mis je uitdaging? Kom een kijkje nemen bij 1 van de SMALL GROUP TRAININGEN van HAPPY BODY.

 

De Happy Body Group is de gezelligheid van een kleine groep (6-8 personen) en de intensiteit en exclusiviteit van een personal trainer. Je krijgt meer en gerichtere begeleiding dan bij de gewone fitness, zodat je in korte tijd veel kunt bereiken, terwijl je financieel voordeliger uit bent dan bij 1 op 1 training. Je kan zelf je trainingen inplannen in de HAPPY BODY APP.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis proefles aan.

HB HIIT


Dé workout als het gaat om het effectief stimuleren van je vetverbranding. HIIT is een super effectieve work-out om je sportprestaties te verbeteren.  Interval betekent letterlijk de (rust)tijd tussen twee momenten. In de tijd dat je intensiteit laag is bouw je weer wat kracht op om er vervolgens weer keihard tegenaan te gaan! 

 

 

HB BOXING


Heb je er weleens over nagedacht om te gaan boksen? 

We geven je met liefde een zetje in de goede richting, want boksen is echt niet alleen geschikt voor gespierde mannen als Badr en Rico. De sport is namelijk veel, héél veel meer dan de gevechten in de ring alleen. Boksen kun je op verschillende manieren beoefenen. In de small group lessen bijvoorbeeld waar op je techniek wordt gelet, of in tweetallen waarbij je je verdediging kunt oefenen. Ook kun je helemaal losgaan op een bokszak waarbij je tot het uiterste wordt gedreven.

 

HB STRENGHT


Door het uitvoeren van de gevarieerde Crossfit excercises train je op een manier waarbij je hele lichaam in beweging wordt gezet. Dit zorgt ervoor dat je totale lichaam zich op een evenwichtige wijze ontwikkelt en daardoor dus in zijn geheel fitter wordt. Een meer efficiënte manier van trainen zal je niet snel vinden. Ben jij benieuwd naar de STRENGHT les?