Happy body group

Met de HAPPY BODY GROUP kun je het wél!

Slechte conditie, overtollige kilo’s, weinig energie…

Is fitness te vrijblijvend of heb je een stimulans nodig om te sporten? Haal je je doelen steeds niet, wil je effectiever sporten of mis je uitdaging? Kom een kijkje nemen bij 1 van de groepslessen van HAPPY BODY.

 

De Happy Body Group is de gezelligheid van een kleine groep (6-8 personen) en de intensiteit en exclusiviteit van een Personal Trainer. Je krijgt meer en gerichtere begeleiding dan bij de gewone fitness, zodat je in korte tijd veel kunt bereiken, terwijl je financieel voordeliger uit bent dan bij 1 op 1 training. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis proefles aan.


LESROOSTER


HB RESISTANCE


Is HB RESISTANCE iets voor jou?

Iedereen heeft wel eens een periode van stress, onzekerheid of is gespannen. Dat is voor een korte tijd niet erg, maar als het langdurig en dagelijks aan bod komt kan dit je belemmeren in je dagelijks leven.

Het kan ervoor zorgen dat je niet goed functioneert, niet lekker in je vel zit, besluiteloosheid en noem zo maar op. Of je nou volwassen bent en een baan hebt of je gaat net naar de brugklas. Als je het gevoel hebt dat mensen over je heen lopen, is dat niet goed.

Wat ook mogelijk is is dat mensen tegen jou zeggen dat jij zo hard bent, terwijl je echt geen idee hebt wat ze bedoelen. Je bent gewoon eerlijk en direct.

Beide voorbeelden hebben te maken met beter leren voelen.

Als je gedrag, je denken en je voelen in balans is ben je weerbaar (RESISTANCE). Deze weerbaarheidstraining kan je hierbij helpen. Als jij je niet sterk genoeg voelt moet je daarmee aan de slag. Want jij bent de enige die dit kan oplossen.

Woensdag :  20:00 uur

 

HB HIIT


Dé workout als het gaat om het effectief stimuleren van je vetverbranding. HIIT is een super effectieve work-out om je sportprestaties te verbeteren. Maar wat is HIIT precies en voor wie is deze work-out geschikt?

HIIT oftewel High Intensity Interval Training is een cardio/interval training waar je lage intensiteit interval combineert met hoge intensiteit interval.  Interval betekent letterlijk de (rust)tijd tussen twee momenten. In de tijd dat je intensiteit laag is bouw je weer wat kracht op om er vervolgens weer keihard tegenaan te gaan! 

 

 

 

Dinsdag     :    9:15 - 10:00 uur

Donderdag:   20:00 - 20:45 uur

Vrijdag.      :    9:45 - 10:30 uur

 

HB STRENGHT


Een term die je steeds vaker ziet opduiken in de wereld van fitness is Crossfit. Maar wat wordt daar nou eigenlijk mee bedoeld? Het is eigenlijk niets anders dan een vorm van fitness waarbij verschillende trainingen worden gecombineerd tot complete crossfit workouts. Het gaat hierbij om de combinatie van gewichtheffen, cardio en gymnastiek. Wanneer je je toe legt op één specifiek onderdeel train je je lichaam slechts op een eenzijdige manier. Tijdens je Crossfit workouts ligt dat wel een beetje anders. Door het uitvoeren van de gevarieerde Crossfit excercises train je op een manier waarbij je hele lichaam in beweging wordt gezet. Dit zorgt ervoor dat je totale lichaam zich op een evenwichtige wijze ontwikkelt en daardoor dus in zijn geheel fitter wordt. Een meer efficiënte manier van trainen zal je niet snel vinden. Ben jij benieuwd naar de STRENGHT les? 

 

 

 

Maandag   :     19:10 - 20:10 uur

 

HB BOXING


Heb je er weleens over nagedacht om te gaan boksen? 

We geven je met liefde een zetje in de goede richting, want boksen is echt niet alleen geschikt voor gespierde mannen als Badr en Rico. De sport is namelijk veel, héél veel meer dan de gevechten in de ring alleen. Boksen kun je op verschillende manieren beoefenen. In de small group lessen bijvoorbeeld waar op je techniek wordt gelet, of in tweetallen waarbij je je verdediging kunt oefenen. Ook kun je helemaal losgaan op een bokszak waarbij je tot het uiterste wordt gedreven.

 

 

 

Zaterdag      9:00 - 10:00 uur


#Mindset

Sporten en voeding is absoluut belangrijk, maar waar begint alles mee? Ja dat klopt, "het zit tussen je oren verhaal". Iedereen kent het. 

Knop omzetten en je leven transformeren naar wat jij wilt. De coaching op mindset zorgt ervoor dat jij jouw doel haalt , zonder dit zal het niet lukken, anders was het toch allang gebeurd.

#Food

Ik heb een hekel aan het woord dieet. Wat iedereen nodig heeft is een goed en gezond eetpatroon waarmee je optimaal kunt functioneren. Wij helpen je daar een goede balans in te vinden. 

Met de beste voedingsdeskundige zorgen we ervoor dat jij slaagt in het verslaan van jouw slechte gewoontes wat betreft eten.

#Training

Sporten en bewegen kun je overal! Voor de tv, in de gym op straat. Whatever you like. 

Maar een functionele training die afgestemd is op jou lichaam en houding? Die is niet overal te vinden. 
De trainingen van happy body worden gegeven door specialisten die bereid zijn jouw leven te veranderen en les geven op het hoogste niveau, individueel of in groepen, helemaal afgestemd op jouw HAPPY BODY.