HAPPY BODY GROUP

Wat is de Happy Body group?

Bij deze exclusieve vorm van trainen, train je in een select groepje van maximaal 4 personen onder begeleiding van een personal trainer. Er wordt serieus en doelgericht getraind en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus binnen de groep waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Je kun er voor kiezen om een “small group” te starten met een aantal bekenden of een nieuw groepje beginnen en elkaar leren kennen tijdens jullie reis naar een gezond en fit lichaam!

Professionele begeleiding 

Tijdens de training ervaar je de professionele begeleiding en coaching van een personal trainer. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Small group training verkleind de kans op blessures doordat de trainer je corrigeert als dit nodig is en let op een goede houding en uitvoering.    

Funfactor

Er wordt een complete training verzorgd dus je hoeft niet bang te zijn dat er spiergroepen worden vergeten. Naast hard trainen met de personal trainer staat de “Funfactor” hoog in het vaandel en ervaar je de gezelligheid van het trainen in groepsverband. Trainen onder begeleiding brengt altijd extra kosten met zich mee, maar doordat je met small group training de kosten deelt ben je voordeliger uit.

Check hieronder het rooster van onze HAPPY BODY GROUP.

Voor €60 per maand kan jij elke week trainen onder begeleiding van onze personal trainers.