
Oke, de kerst hebben we gehad! Dooooor naar de oliebollen!
Of wil jij eens wat anders op tafel zetten wat ook nog verantwoord is.
De meiden van chicks love food weten daar wel raad mee!LOVE IT
Wraps met kruidenkaas en zalm
Deze goedgevulde wraprolletjes met een kruidenpesto van bieslook en peterselie, roomkaas en gerookte zalm zijn heerlijk voor op een borrel, bij een feestje of gewoon om mee te nemen voor de lunch. Ze zijn super makkelijk te maken en in een handomdraai klaar. Zoek je dus nog een lekker receptje voor new years eve? Dan ben je hier aan het juiste adres!
DIT HEB JE NODIG
100 g pijnboompitten
2 plukken verse platte peterselie
2 plukken verse bieslook
1 citroen
2 grote wraps
200 g kruidenroomkaas
200 g gerookte zalm
olijfolie
EN ZO DOE JE HET
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Doe de peterselie, bieslook, twee derde van de pijnboompitten, het sap van de citroen met een scheutje olijfolie in een keukenmachine en vermaal tot een fijne pesto.
Bestrijk de wraps royaal met een laag kruidenroomkaas, gevolgd door de pesto en de zalm.
Strooi tot slot de rest van de pijnboompitten over de zalm.
Snijd de wraps in plakjes en smullen maar! Als je ze wilt bewaren, wikkel ze dan in folie en bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Kijk voor meer heerlijke hapjes op: